Fæstning synonym

Synonym for Fæstning – Synonymbog.com

Synonym for Fæstning

Fæstninger betyder fort. Hvordan bruges ordet fæstninger? Ordet fæstninger bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves.

Beskrivelse og synonymer for ordet Fæstning

Synonym for Fæstninger – Synonymbog.com

Vi fandt 21 løsningsforslag for ordet FÆSTNINGER som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til FÆSTNINGER. Det er muligt at …

FÆSTNINGER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

bygningsanlæg eller by opført med voldgrave, høje mure eller andre foranstaltninger for at sikre mod militære angreb. Synonymer fæstningsanlæg fæstningsværk.

fæstning — Den Danske Ordbog – Ordnet

Liste over synonymer til det ord FÆSTNING og 29 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for FÆSTNING – Krydsord

Synonymer for FÆSTNING

BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder former der IKKE nødvendigvis er i overensstemmelse med gældende retskrivning.

Liste over synonymer til det ord FÆSTNING og 29 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

fæstning — sproget.dk

8. jan. 2013 — Legen går ud på at jeg skriver et ord som er et synonym for et andet ord. Fx Roens Fæstning = Fredensborg.. Håber i fanger den.. 1.

Tirsdags Leg :). ( Vrøvlebyer ) – Skrevet af ” TUKS ” – BilGalleri

Tirsdags Leg :). ( Vrøvlebyer ) – Skrevet af ” TUKS “

Kreml (russisk: кремль, tr. kreml, dansk: ~ fæstning; samme rod som i Kremen … eller som synonym for den russiske regering, der har til huse der.

Hej BG.. Her er en lille synonym leg for de kloge mennesker på bg 🙂 Legen går ud på at jeg skriver et ord som er et synonym for et andet ord. Fx Roens

Kreml – Wikipedia, den frie encyklopædi

Hjælp: Du skal tænke i synonymer! 1. Anskaf et vandanlæg: 2. Fæstning af orientalsk klæde: 3. Beboelse til tidsenhed: 4. Ulukket hjort:.

Hvilken Dansk By? – iHimlen.dk

iHimlen.dk – Hvilken Dansk By?

12 Moderne fæstning = 13 Udlært fæstning = 14 Begrænset fæstning = 15 Smid Rip og Raps bror = 16 Sydfæstning = 17 Gaden = 18 Anno bolig = 19 Rejs bims =

Hvilken Dansk By, er en kloge test på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget mere!

Gæt en by – Finn Ekelund

Gæt en by – Finn Ekelund

Keywords: fæstning synonym, fæstning krydsord